Sajam automobila 2019

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala na Beogradskom sajmu

Nedelja 10. mar 2019.

cover image

BG Car Show - Beogradski sajam automobila se organizuje od 22. do 31. marta pod sloganom "U retrovizoru". Na istom mestu, u halama Beogradskog sajma istovremeno će se održavati i Sajam motocikala - Motopassion. Najveća smotra automobila, motocikala, kvadova, skutera i opreme u ovom delu Evrope je jedan od najposećenijih događaja tokom cele godine. Gas do daske i pravac na Sajam!

Vidimo puteve kojima još nismo prošli je slogan ovogodišnje smotre svih dvotočkaša. Večiti fanovi adrenalinske i vožnje koja pruža potpunu slobodu će pored najnovijih modela moći da nabave i kompletan prateći program za bukvalno svaki motocikl, moped i skuter. Motopassion je mesto okupljanja i različitih udruženja, klubova i organizacija iz čitave zemlje, regiona i ostatka sveta.

Premijere, različite manifestacije, test vožnje, nagradne igre, prateći program i celokupna atmosfera su ono po čemu se nadaleko prepoznaje Beogradski sajam automobila kao jedan od najboljih. Autentičan spektakl za ljubitelje motornih vozila je najbolje dešavanje za kupovinu jer su popusti na sajmu uvek veliki. Atraktivne cene će i ove godine privući posetioce koji kupuju isključivo prestižne automobile iz ograničenih serija ali i sve koji su u potrazi za novim ličnim ili službenim vozilom. Privreda i prevoznici će takođe biti u mnogobrojnoj publici jer će ponuda kamiona biti bogatija nego ikada pre.