Сајам аутомобила 2019

54. Међународни салон аутомобила и 13. Међународни сајам мотоцикала на Београдском сајму

Недеља 10. мар 2019.

cover image

BG Car Show - Београдски сајам аутомобила се организује од 22. до 31. марта под слоганом "У ретровизору". На истом месту, у халама Београдског сајма истовремено ће се одржавати и Сајам мотоцикала - Motopassion. Највећа смотра аутомобила, мотоцикала, квадова, скутера и опреме у овом делу Европе је један од најпосећенијих догађаја током целе године. Гас до даске и правац на Сајам!

Видимо путеве којима још нисмо прошли је слоган овогодишње смотре свих двоточкаша. Вечити фанови адреналинске и вожње која пружа потпуну слободу ће поред најновијих модела моћи да набаве и комплетан пратећи програм за буквално сваки мотоцикл, мопед и скутер. Motopassion је место окупљања и различитих удружења, клубова и организација из читаве земље, региона и остатка света.

Премијере, различите манифестације, тест вожње, наградне игре, пратећи програм и целокупна атмосфера су оно по чему се надалеко препознаје Београдски сајам аутомобила као један од најбољих. Аутентичан спектакл за љубитеље моторних возила је најбоље дешавање за куповину јер су попусти на сајму увек велики. Атрактивне цене ће и ове године привући посетиоце који купују искључиво престижне аутомобиле из ограничених серија али и све који су у потрази за новим личним или службеним возилом. Привреда и превозници ће такође бити у многобројној публици јер ће понуда камиона бити богатија него икада пре.