Sajam automobila 2018

Koja brzina te pokreće?

Nedelja 18. mar 2018.

cover image

Sajam automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW se održava od 22. do 28. marta, tradicionalno na Beogradskom sajmu. Sloganom "Glavni u gradu" obeležava 80 godina postojanja što ga čini jednim od najstarijih u svetu. Davne 1938. bila je to prva specijalizovana sajamska manifestacija koja je Beograd uvrstila na listu metropola svetske auto industrije.

Ovogodišnji Sajam automobila prezentuje 306 izlagača iz dvadesetak zemalja. Predstaviće se 34 automobilska brenda, 41 premijera, novi modeli automobila koje je svetska produkcija s ponosom izvela "na put" u proteklih godinu dana. Tu su i prezentacije lakih privrednih vozila, deset renomiranih brendova sa devetnaest noviteta. Istovremeno, Motopassion 2018 predstavlja 73 izlagača sa 36 brendova moticikala, ATV i ostalih motornih vozila i bicikala sa više od 50 noviteta.


Pod kupolama Sajma biće svi uvoznici i distributeri, a kompletna domaća i strana ponuda predstaviće se kroz jedinstvenu scenografiju. Tu je i program prateće industrije, delova i garažno servisne opreme. Za publiku su organizovane test vožnje, nagradne igre i takmičarske aktivnosti koje afirmišu novitete auto industrije. Dobrodošli!