Сајам аутомобила 2018

Која брзина те покреће?

Недеља 18. мар 2018.

cover image

Сајам аутомобила у Београду DDOR BG CAR SHOW се одржава од 22. до 28. марта, традиционално на Београдском сајму. Слоганом "Главни у граду" обележава 80 година постојања што га чини једним од најстаријих у свету. Давне 1938. била је то прва специјализована сајамска манифестација која је Београд уврстила на листу метропола светске ауто индустрије.

Овогодишњи Сајам аутомобила презентује 306 излагача из двадесетак земаља. Представиће се 34 аутомобилска бренда, 41 премијера, нови модели аутомобила које је светска продукција с поносом извела "на пут" у протеклих годину дана. Ту су и презентације лаких привредних возила, десет реномираних брендова са деветнаест новитета. Истовремено, Motopassion 2018 представља 73 излагача са 36 брендова мотицикала, АТВ и осталих моторних возила и бицикала са више од 50 новитета.


Под куполама Сајма биће сви увозници и дистрибутери, а комплетна домаћа и страна понуда представиће се кроз јединствену сценографију. Ту је и програм пратеће индустрије, делова и гаражно сервисне опреме. За публику су организоване тест вожње, наградне игре и такмичарске активности које афирмишу новитете ауто индустрије. Добродошли!