Sajam turizma 2018

Pakovanje kofera počinje sad

Nedelja 18. feb 2018.

cover image

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu se održava od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu. Poznata manifestacija internacionalnog karaktera bogatom ponudom okuplja više desetina hiljada posetilaca i ponuđača, a za ovogodišnje izdanje se predviđa da će više od 70.000 ljudi potražiti idealan turistički aranžman. Istovremeno se održava i Beowine sajam, Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca i 14. Sajam suvenira.


Atraktivno dešavanje je jedno od najpoznatijih u Srbiji i regionu. Turizam je veoma uspešna privredna grana koja svake godine beleži rast od pet do sedam odsto. Ovo je pravo mesto za domaće i inostrane turističke agencije, hotelijere, avio kompanije, organizacije i druge predstavnike da se lično upoznaju sa posetiocima i preporuče najbolje putovanje. Svet u malom, kako se često naziva ovaj sajam, prvi put će publici predstaviti zemlje Maroko i Južnoafrička Republika, a zemlja partner je Grčka.


Tokom trajanja sajma, obezbeđeni su posebni popusti na putovanja. Aranžmani za leto 2018. će biti posebno zanimljivi i raznovrsni, a velika pažnja je posvećena sledećim putovanjima: izleti po Srbiji, daleke destinacije, city break ture u Evropi i last minute ponude. Ukoliko niste odabrali idealno mesto za svoj godišnji odmor, Sajam turizma ima pregršt predloga. Leto se bliži, požurite.