Сајам туризма 2018

Паковање кофера почиње сад

Недеља 18. феб 2018.

cover image

Јубиларни 40. Међународни сајам туризма у Београду се одржава од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму. Позната манифестација интернационалног карактера богатом понудом окупља више десетина хиљада посетилаца и понуђача, а за овогодишње издање се предвиђа да ће више од 70.000 људи потражити идеалан туристички аранжман. Истовремено се одржава и Beowine сајам, Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме Horeca и 14. Сајам сувенира.


Атрактивно дешавање је једно од најпознатијих у Србији и региону. Туризам је веома успешна привредна грана која сваке године бележи раст од пет до седам одсто. Ово је право место за домаће и иностране туристичке агенције, хотелијере, авио компаније, организације и друге представнике да се лично упознају са посетиоцима и препоруче најбоље путовање. Свет у малом, како се често назива овај сајам, први пут ће публици представити земље Мароко и Јужноафричка Република, а земља партнер је Грчка.


Током трајања сајма, обезбеђени су посебни попусти на путовања. Аранжмани за лето 2018. ће бити посебно занимљиви и разноврсни, а велика пажња је посвећена следећим путовањима: излети по Србији, далеке дестинације, city break туре у Европи и last minute понуде. Уколико нисте одабрали идеално место за свој годишњи одмор, Сајам туризма има прегршт предлога. Лето се ближи, пожурите.