Koncert & koncert

Legendarna diva i originalni, talentovani umetnik nastupaju na solističkim koncertima u Beogradu

Subota 04. nov 2017.

cover image

Mark Lanegan / 07.11. / 20:30 / Dom omladine Beograda

Pevač globalne muzičke scene se posle dve godine vraća u Beograd, a razlog je promocija albuma Gargoyle objavljen u aprilu ove godine koji je osvojio publiku na prve taktove. Osnivač čuvenog benda Screaming Trees, uzor Kurta Kobejna, istaknuti umetnik i najbolji reprezent grandž pravca, broji krupnim ciframa fanove, kako među "običnim" stanovnicima planete, tako i među kolegama i kritičarima.


Karijeru koja traje duže od trideset godina duguje urođenom talentu - upečatljivom vokalu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Milionski tiraži, brojne uspešne saradnje, gostovanja u svim delovima sveta i na vodećim festivalima, prezentuju neverovatnu Markovu energiju i spektakularni performans.

Beth Hart / 11.11. / 20:00 / Hala sportova "Ranko Žeravica"

Jedna od najboljih rock & blues pevačica savremenog doba u okviru svetske turneje gostuje u glavnom gradu Srbije i promoviše aktuelni studijski materijal pod nazivom Fire on the Floor. Na koncertu će, osim najnovijih pesama, izvesti i najveće hitove ali bluz obrade zahvaljujući kojima je dostigla svetsku slavu.


Beth Hart je više puta nominovana za "Gremi" nagradu, izdala je nekoliko studijskih i live albuma, a najveći umetnici 21. veka o njenom radu imaju samo reči hvale. Dama koja osvaja na prvi pogled najavljuje spektakularno veče u Beogradu. Hartova je izjavila da nema unapred pripremljenu listu pesama i uvek izvodi ono što poželi, a mešavinom bluza i prave rock'n'roll svirke će ispuniti sva očekivanja.