Dolce Principessa

ZATVORENO OTVARA SE U 08:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 08:00

Najslađe izdanje cele planete u centru Dorćola. Ovo je unikatna poslatičarnica koju je nemoguće zaobići. I nije poželjno proći kroz grad bez zadržavanja na adresi u kojoj svaka žena postaje princeza, a svaki gospodin princ. Izuzetno slatka bajka uvek servira početak kao iz snova. Radnja teče po beskrajno savršenom planu. Kratak kraj je za pamćenje. I onda sve ispočetka.

Recepti sa Sicilije donose leto u vaše raspoloženje i onda kada mu nije vreme. Čitava Italija u slatkom izdanju se odomaćila u manufakturi vredne Slatke Princeze. Bečke poslastice ispunjavaju čula i najzahtevnijih sladokusaca. Beograd - Pariz je distanca od 1.800 kilometara. Samo dok ne dođete u ovu kafe poslastičarnicu i poručite francuske poslastice. Sladoled, mini i mega kolači, nepregledna paleta različitih zaslađenja, torte za svaki dan, svadbene torte, rođendanske torte. Svaki slatkiš je uvek na raspolaganju i baš svaki ima napitak koji mu najviše odgovara. Vaše je samo da odaberete posluženje.

Boravak u impresivnom enterijeru će od sasvim običnog dana kreirati najlepši u kalendaru. Spoj šika, šarma i elegancije vas neće ostaviti ravnodušnim, bilo da ste došli na buđenje uz kafu i kolač, požurili sa posla ili odlučili da provedete prijatno veče sa dragim ljudima. Atmosfera je uvek perfektna. Baš kao i osoblje.

Ukoliko bi morala da se navede mana ovog slatkog kraljevstva - evo je. Velika je šteta što ne radi 24/7, 365 dana u godini. Zato, kada krenete iz kuće u kojoj je slatka magija realnost odaberite neku od 100 poslastica i nastavite uživanje kod kuće, prijatelja, van grada. I obavezno se vratite po još. Mada ovo nije potrebno navoditi. Sami ćete upravo tako postupiti.