Milky centar

OTVORENO

OTVORENO

Proleće 2018. Iz perspektive sadašnjice neko davno vreme. Iz ugla inovacija na gastro sceni Beograda - veoma važno doba. Od tada, sada i zauvek imate mogućnost da raspametite um, nepca, oči, ruke, ma sve! Palačinke kakve Beograd zna su nebitne. Ovde se pravi nešto nestvarno. Beskrajna kolekcija omiljene hrane u najdrugačijem i najukusnijem izdanju ikada. I najlepšem. Palačinkarnica u centru ali u totalno modernom izdanju je krcata non-stop. Razloga je bezbroj.

Pod parolom "Samo ne nutela i plazma" majstori svog zanata prave neverovatne kremove. Ekipa iz Ferera bi trebalo što pre da dođe i uveri se da Milki mnogo bolje zna da stvori Ferero i druge ukuse. U kombinaciji sa više nego izvandrednim testom za palačinke plus savršeni dodaci plus dekoracija eto fantazije koja se pamti dugo kao najveća ljubav.

Ukoliko ste ljubitelj slanih zalogaja izvolite u galaksiju specijaliteta. Srpska kuhinja je nezamisliva bez slanine i kulena. Italijanska bez sira, soseva i aromatičnih začina. Sve ovo ali u novom, palačinka izdanju se sprema na ovoj adresi. Slana palačinka zapečena u pica peći se ne propušta.

Posne palačinke su planeta za sebe. Za mnoge ona najdalja. Za ovu kreativnu družinu sasvim normalna priča. Ukoliko postite ili jednostavno imate takav režim ishrane svakog dana vas čekaju slatke i slane posne palačinke.

Orginalnost se vidi i u enterijeru. Moderno da modernije ne može. Opušteno kao kod kuće. Atmosfera kao i svaka palačinka. Perfektna!

Ukoliko žudite sa izazovima Milky vas čeka. Da li ste toliki fan palačinke da možete da ih pojedete čak pet za pola sata? Ako jeste, zasladili ste brk kao nikad pre potpuno besplatno. Ukoliko ste se precenili, plaćate račun. Trk u centar grada da proverite svoj kapacitet.