Milky центар

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Пролеће 2018. Из перспективе садашњице неко давно време. Из угла иновација на гастро сцени Београда - веома важно доба. Од тада, сада и заувек имате могућност да распаметите ум, непца, очи, руке, ма све! Палачинке какве Београд зна су небитне. Овде се прави нешто нестварно. Бескрајна колекција омиљене хране у најдругачијем и најукуснијем издању икада. И најлепшем. Палачинкарница у центру али у тотално модерном издању је крцата нон-стоп. Разлога је безброј.

Под паролом "Само не нутела и плазма" мајстори свог заната праве невероватне кремове. Екипа из Ферера би требало што пре да дође и увери се да Милки много боље зна да створи Фереро и друге укусе. У комбинацији са више него извандредним тестом за палачинке плус савршени додаци плус декорација ето фантазије која се памти дуго као највећа љубав.

Уколико сте љубитељ сланих залогаја изволите у галаксију специјалитета. Српска кухиња је незамислива без сланине и кулена. Италијанска без сира, сосева и ароматичних зачина. Све ово али у новом, палачинка издању се спрема на овој адреси. Слана палачинка запечена у пица пећи се не пропушта.

Посне палачинке су планета за себе. За многе она најдаља. За ову креативну дружину сасвим нормална прича. Уколико постите или једноставно имате такав режим исхране сваког дана вас чекају слатке и слане посне палачинке.

Оргиналност се види и у ентеријеру. Модерно да модерније не може. Опуштено као код куће. Атмосфера као и свака палачинка. Перфектна!

Уколико жудите са изазовима Milky вас чека. Да ли сте толики фан палачинке да можете да их поједете чак пет за пола сата? Ако јесте, засладили сте брк као никад пре потпуно бесплатно. Уколико сте се преценили, плаћате рачун. Трк у центар града да проверите свој капацитет.