Dolce Principessa

ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 27 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 27 МИН

Најслађе издање целе планете у центру Дорћола. Ово је уникатна послатичарница коју је немогуће заобићи. И није пожељно проћи кроз град без задржавања на адреси у којој свака жена постаје принцеза, а сваки господин принц. Изузетно слатка бајка увек сервира почетак као из снова. Радња тече по бескрајно савршеном плану. Кратак крај је за памћење. И онда све испочетка.

Рецепти са Сицилије доносе лето у ваше расположење и онда када му није време. Читава Италија у слатком издању се одомаћила у мануфактури вредне Слатке Принцезе. Бечке посластице испуњавају чула и најзахтевнијих сладокусаца. Београд - Париз је дистанца од 1.800 километара. Само док не дођете у ову кафе посластичарницу и поручите француске посластице. Сладолед, мини и мега колачи, непрегледна палета различитих заслађења, торте за сваки дан, свадбене торте, рођенданске торте. Сваки слаткиш је увек на располагању и баш сваки има напитак који му највише одговара. Ваше је само да одаберете послужење.

Боравак у импресивном ентеријеру ће од сасвим обичног дана креирати најлепши у календару. Спој шика, шарма и елеганције вас неће оставити равнодушним, било да сте дошли на буђење уз кафу и колач, пожурили са посла или одлучили да проведете пријатно вече са драгим људима. Атмосфера је увек перфектна. Баш као и особље.

Уколико би морала да се наведе мана овог слатког краљевства - ево је. Велика је штета што не ради 24/7, 365 дана у години. Зато, када кренете из куће у којој је слатка магија реалност одаберите неку од 100 посластица и наставите уживање код куће, пријатеља, ван града. И обавезно се вратите по још. Мада ово није потребно наводити. Сами ћете управо тако поступити.