Specijal

ZATVORENO OTVARA SE U 08:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 08:00

Priča porodice Rešidović koja se tiče svakoga. Od davne 1963. godine, na istom mestu sa istim receptima za sreću, ovde živi jedan drugačiji Beograd. Ušuškan, miran, uvek raspoložen. Da je odnos šećera, oraha, putera i drugih prirodnih sastojaka savršen govori gužva koja se ne smanjuje decenijama. Ipak, bez ljubavi prema slatkišima nijedan specijalitet ne bi bio ovoliko magičan.

Legendarne krempite. Kesten pire kao nekad - pravi. Od sitnih kolača do najvećih torti. Na raspolaganju je i verovatno najveća ponuda sladoleda u gradu. Da se istorija nikada ne zaboravi tu su baklave i tulumbe. Nezaobilazne vanilice, dovoljno male da stanu u svaku torbu, savršeno stvorene da uvek izmame osmeh na lice. Slatki raj za sve članove porodice nikada ne izlazi iz mode.

Autentična oaza iskonskih slatkih rariteta je mnogo više od poslastičarnice. Ovo je kultno mesto u centru grada koje se ne sme zaobići. Bilo da ste stacionirani u Beogradu ili ste dragi gost, ne propustite priliku da osetite dašak prošlosti u modernom ruhu. Adresu na kojoj je čarolija stvarna nećete nikada zaboraviti.