Специјал

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Прича породице Решидовић која се тиче свакога. Од давне 1963. године, на истом месту са истим рецептима за срећу, овде живи један другачији Београд. Ушушкан, миран, увек расположен. Да је однос шећера, ораха, путера и других природних састојака савршен говори гужва која се не смањује деценијама. Ипак, без љубави према слаткишима ниједан специјалитет не би био оволико магичан.

Легендарне кремпите. Кестен пире као некад - прави. Од ситних колача до највећих торти. На располагању је и вероватно највећа понуда сладоледа у граду. Да се историја никада не заборави ту су баклаве и тулумбе. Незаобилазне ванилице, довољно мале да стану у сваку торбу, савршено створене да увек измаме осмех на лице. Слатки рај за све чланове породице никада не излази из моде.

Аутентична оаза исконских слатких раритета је много више од посластичарнице. Ово је култно место у центру града које се не сме заобићи. Било да сте стационирани у Београду или сте драги гост, не пропустите прилику да осетите дашак прошлости у модерном руху. Адресу на којој је чаролија стварна нећете никада заборавити.