ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Тешко је пронаћи "парче" зоне у којој је осећај уживања неприкосновен. Баш зато, квалитетна релаксација се увек тражи. У величанственом Београду постоји место због кога вреди одложити заказане обавезе и препустити се максимално модерном, а потпуно опуштајућем ритму.

Тениски рекети нису резервисани само за Новака Ђоковића. У овој кући тениса су добродошли сви које покреће мала зелена лопта. Када покажете своју форму на делу одмах се преселите са терена у бар из кога нећете ни помислити да кренете негде. Од првокласне кафе до квалитетних свежих сокова преко феноменалне понуде пића за све генерације - Privilege зна шта вам је потребно у сваком тренутку.

Ентеријер је перфектно креиран, тачно онакав какав замишљате простор у коме стрес и журба немају дозвољен приступ. Смештен у екстеријеру где деца могу потпуно безбедно да се играју, а њихова пратња упија свим чулима магију Кошутњака.

Није вам потребно идеално време. Нису вам неопходни ни најбољи пријатељи. На овој адреси је сваки тренутак савршен. У омиљеном друштву или сами, осетите непоновљиво добру енергију. Долазићете свакодневно по нову дозу одмора. Загарантовано.