ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Тешко је пронаћи "парче" зоне у којој је осећај уживања неприкосновен. Баш зато, квалитетна релаксација се увек тражи. У величанственом Београду постоји место због кога вреди одложити заказане обавезе и препустити се максимално модерном, а потпуно опуштајућем ритму.

Тениски рекети нису резервисани само за Новака Ђоковића. У овој кући тениса су добродошли сви које покреће мала зелена лопта. Када покажете своју форму на делу одмах се преселите са терена у бар из кога нећете ни помислити да кренете негде. Од првокласне кафе до квалитетних свежих сокова преко феноменалне понуде пића за све генерације - Privilege зна шта вам је потребно у сваком тренутку.

Ентеријер је перфектно креиран, тачно онакав какав замишљате простор у коме стрес и журба немају дозвољен приступ. Смештен у екстеријеру где деца могу потпуно безбедно да се играју, а њихова пратња упија свим чулима магију Кошутњака.

Није вам потребно идеално време. Нису вам неопходни ни најбољи пријатељи. На овој адреси је сваки тренутак савршен. У омиљеном друштву или сами, осетите непоновљиво добру енергију. Долазићете свакодневно по нову дозу одмора. Загарантовано.

Било да желите да прославите рођендан, постигнути успех, било који други радостан догађај, само окупите породицу или најближе пријатеље. Избор Privilege кафића осигурава да ће вашим гостима тај догађај заувек остати у добром сећању.