Privilege

OTVORENO

OTVORENO

Teško je pronaći "parče" zone u kojoj je osećaj uživanja neprikosnoven. Baš zato, kvalitetna relaksacija se uvek traži. U veličanstvenom Beogradu postoji mesto zbog koga vredi odložiti zakazane obaveze i prepustiti se maksimalno modernom, a potpuno opuštajućem ritmu.

Teniski reketi nisu rezervisani samo za Novaka Đokovića. U ovoj kući tenisa su dobrodošli svi koje pokreće mala zelena lopta. Kada pokažete svoju formu na delu odmah se preselite sa terena u bar iz koga nećete ni pomisliti da krenete negde. Od prvoklasne kafe do kvalitetnih svežih sokova preko fenomenalne ponude pića za sve generacije - Privilege zna šta vam je potrebno u svakom trenutku.

Enterijer je perfektno kreiran, tačno onakav kakav zamišljate prostor u kome stres i žurba nemaju dozvoljen pristup. Smešten u eksterijeru gde deca mogu potpuno bezbedno da se igraju, a njihova pratnja upija svim čulima magiju Košutnjaka.

Nije vam potrebno idealno vreme. Nisu vam neophodni ni najbolji prijatelji. Na ovoj adresi je svaki trenutak savršen. U omiljenom društvu ili sami, osetite neponovljivo dobru energiju. Dolazićete svakodnevno po novu dozu odmora. Zagarantovano.

Bilo da želite da proslavite rođendan, postignuti uspeh, bilo koji drugi radostan događaj, samo okupite porodicu ili najbliže prijatelje. Izbor Privilege kafića osigurava da će vašim gostima taj događaj zauvek ostati u dobrom sećanju.