ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Продавница италијанске хране и сасвим посебан food bar у коме Италија живи пуним плућима. Пардон, пуним гастрономским и свим хедонистичким чулима. За порцију укуса и арома Италије више се не одлази у Рим. Није ни потребно глумити Римљанина. Све што замислите и све о чему нисте ни сањали се налази у центру Врачара. Добродошли у коначно праву италијанску кућу.

Стварно оригинално, 100% made in Italy гарантује важан и многима недостижан сертификат "Marchio Ospitalita Italiana" који додељује Национални институт за истраживања у туризму - ISNART. То је печат који отклања све сумње по питању порекла намирница, високих стандарда квалитета и очувања традиционалних рецептура. Дакле, спремите се да доживите истинске, иконске специјалитете какве нико други нема у граду.

Сваког дана, на располагању су типичан италијански доручак, раскошна предјела која имају моћ да дочарају атмосферу са врелог југа, ручно рађена паста, невероватне фузије меса и поврћа. Пажљиво бирани увек свежи комади морске рибе распламсавају непоновљиву италијанску страст. Да је у једној јединој италијанској оази сваки сегмент битан, више од сваке речи ће рећи савршени колачи. Италијански, наравно.

Очекивано, понуда вина осваја на први гутљај. Баш као и кафа и сваки напитак из богате понуде. За крај следи најукуснија вест! Свака порција хране из ове магичне кухиње је доступна и изван величанственог ентеријера. Перфектне посуде обезбеђују сигуран транспорт до куће, канцеларије или где год да пожелите аутентичан оброк. Импресивна гастро галаксија мења позната правила исхране. Не дозволите да други уживају више од вас. Пријатно.