ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Није никаква тајна да је Београд омиљена дестинација за путнике из свих крајева света. Још мање се држи у тајности информација да је српско гостопримство, руку под руку са локалном гастрономијом сувенир који ниједан туриста не заборави да спакује у кофер. Међутим, као што ни свако путовање није исто тако није ни ресторан који оставља незабораван печат на посету главном граду Србије. Даме и господо, ово је место које мора да се нађе у вашој мапи.

Перфектна локација за упознавање са националним специјалитетима. Српска закуска, кајмак, ајвар, поховане паприке. Можда се тешко изговара али се никада лакше ужива у увертири за традиционална јела. Сарма, пасуљ, гулаш и још много тога. Читава репрезентација куваних јела брани старе ароме Србије. И то са великим поносом. И успехом који увек измами осмех и бескомпромисно одушевљење. Роштиљ, риба, пице, пасте, јела по поруџбини, десерти. Све је доступно сваког дана.

Да би домаћа храна била одлична, неопходна је и прикладна атмосфера. А овде је потпуно домаћинска. Апсолутно сингл или у великом друштву, пријатан осећај је загарантован. Захваљујући ентеријеру, имате прилику да научите много тога о Србији и другим земљама. На било које питање ћете добити одговор једнако брзо као и поруџбину.

Љубав према Србији преточена у угоститељство датира од 2004. године. Тада је ресторан био пивница у коју се долазило у свако доба. Одувек фокусирани само на жеље гостију са целе географске карте, бројно пиво је добило гастрономско друштво. Због тога је на овој адреси једноставно одлично. Поведите кућног љубимца јер је и њему овде место.

Бесплатна домаћа ракија за добродошлицу следује сваком госту. Не, није скривена камера, истина је. Уколико пожелите да доживите максимално одушевљење, поручите специјалитет куће. Зове се Таландара. Припрема се за три, пет или осам особа. Фузију меса и поврћа на уникатан начин је немогуће описати. Доста читања, крените пут идеалног ресторана за све генерације.