Ex Marshall

OTVORENO

OTVORENO

Nije nikakva tajna da je Beograd omiljena destinacija za putnike iz svih krajeva sveta. Još manje se drži u tajnosti informacija da je srpsko gostoprimstvo, ruku pod ruku sa lokalnom gastronomijom suvenir koji nijedan turista ne zaboravi da spakuje u kofer. Međutim, kao što ni svako putovanje nije isto tako nije ni restoran koji ostavlja nezaboravan pečat na posetu glavnom gradu Srbije. Dame i gospodo, ovo je mesto koje mora da se nađe u vašoj mapi.

Perfektna lokacija za upoznavanje sa nacionalnim specijalitetima. Srpska zakuska, kajmak, ajvar, pohovane paprike. Možda se teško izgovara ali se nikada lakše uživa u uvertiri za tradicionalna jela. Sarma, pasulj, gulaš i još mnogo toga. Čitava reprezentacija kuvanih jela brani stare arome Srbije. I to sa velikim ponosom. I uspehom koji uvek izmami osmeh i beskompromisno oduševljenje. Roštilj, riba, pice, paste, jela po porudžbini, deserti. Sve je dostupno svakog dana.

Da bi domaća hrana bila odlična, neophodna je i prikladna atmosfera. A ovde je potpuno domaćinska. Apsolutno singl ili u velikom društvu, prijatan osećaj je zagarantovan. Zahvaljujući enterijeru, imate priliku da naučite mnogo toga o Srbiji i drugim zemljama. Na bilo koje pitanje ćete dobiti odgovor jednako brzo kao i porudžbinu.

Ljubav prema Srbiji pretočena u ugostiteljstvo datira od 2004. godine. Tada je restoran bio pivnica u koju se dolazilo u svako doba. Oduvek fokusirani samo na želje gostiju sa cele geografske karte, brojno pivo je dobilo gastronomsko društvo. Zbog toga je na ovoj adresi jednostavno odlično. Povedite kućnog ljubimca jer je i njemu ovde mesto.

Besplatna domaća rakija za dobrodošlicu sleduje svakom gostu. Ne, nije skrivena kamera, istina je. Ukoliko poželite da doživite maksimalno oduševljenje, poručite specijalitet kuće. Zove se Talandara. Priprema se za tri, pet ili osam osoba. Fuziju mesa i povrća na unikatan način je nemoguće opisati. Dosta čitanja, krenite put idealnog restorana za sve generacije.