Little Eataly

OTVORENO

OTVORENO

Prodavnica italijanske hrane i sasvim poseban food bar u kome Italija živi punim plućima. Pardon, punim gastronomskim i svim hedonističkim čulima. Za porciju ukusa i aroma Italije više se ne odlazi u Rim. Nije ni potrebno glumiti Rimljanina. Sve što zamislite i sve o čemu niste ni sanjali se nalazi u centru Vračara. Dobrodošli u konačno pravu italijansku kuću.

Stvarno originalno, 100% made in Italy garantuje važan i mnogima nedostižan sertifikat "Marchio Ospitalita Italiana" koji dodeljuje Nacionalni institut za istraživanja u turizmu - ISNART. To je pečat koji otklanja sve sumnje po pitanju porekla namirnica, visokih standarda kvaliteta i očuvanja tradicionalnih receptura. Dakle, spremite se da doživite istinske, ikonske specijalitete kakve niko drugi nema u gradu.

Svakog dana, na raspolaganju su tipičan italijanski doručak, raskošna predjela koja imaju moć da dočaraju atmosferu sa vrelog juga, ručno rađena pasta, neverovatne fuzije mesa i povrća. Pažljivo birani uvek sveži komadi morske ribe rasplamsavaju neponovljivu italijansku strast. Da je u jednoj jedinoj italijanskoj oazi svaki segment bitan, više od svake reči će reći savršeni kolači. Italijanski, naravno.

Očekivano, ponuda vina osvaja na prvi gutljaj. Baš kao i kafa i svaki napitak iz bogate ponude. Za kraj sledi najukusnija vest! Svaka porcija hrane iz ove magične kuhinje je dostupna i izvan veličanstvenog enterijera. Perfektne posude obezbeđuju siguran transport do kuće, kancelarije ili gde god da poželite autentičan obrok. Impresivna gastro galaksija menja poznata pravila ishrane. Ne dozvolite da drugi uživaju više od vas. Prijatno.