Bistro Jazz Cafe

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Луксузан. Апсолутно аутентичан. Постоји пуне две деценије и не обазире се на актуелне трендове јер, он их ствара. И бар. И бистро. И ресторан. Опуштена локација до које воде сви путеви. Место због кога се увек пронађе паркинг у строгом центру. Ако желите да доживите ритам града уживо, ову адресу морате да упознате.

Импресиван мени не познаје границе. Квалитетан доручак за свачији укус и начин исхране неутралишу све негативне вибрације. Поборници здравог режима су пронашли своју гастро оазу. Уколико ни ви не можете да замислите дан без киноа ароме, пожурите јер је максимално одушевљење загарантовано.

Традиционални ћевапи су увек тражени. У порцију их следе одлични специјалитети од меса. Плус залогај ће измамити феноменална паста и пица. Оброк салате, риба, нестварно занимљива предјела уз која квалитетна вина постају најбоља. Све је на располагању осим слободних места. Зато пожурите на неприкосновену урбану сесију.

Зачин због кога је Bistro Jazz Cafe увек популаран је супер модеран амбијент. Перфектан колоритни спој је чиста сензација за чуло вида. Овде је лепо и те како корисно. Док будете правили фотографије биће вам максимално удобно. Пробајте одмах.