ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Истовремено феноменалан бар и ресторан са интернационалном кухињом. Идилична атмосфера у којој буђење уз квалитетан доручак добија сасвим другачију димензију. Тајна рецептура за беспрекорну целодневну забаву попут јаког магнета привлачи читав град и његове госте. Када падне ноћ, ово постаје локација због које клубови више нису главна места за окупљање. Позитивна енергија, добра музика и врхунски коктели ће вас задржати на овој адреси много дуже него што сте планирали.

Кулинарски Dragon тим једва чека да дођете гладни. Иако су од отварања до затварања у великој гужви, са невероватним ентузијазмом прилазе свакој поруџбини. Жеље госта су императив и због тога се јеловник редовно ажурира. Иновације које морате да пробате су бели качамак са сиром, потаж од шумских печурака, мексичка тортиља и њоке са домаћим пестом и комадићима фине пилетине.

Рапсодија укуса је загарантована и уколико се одлучите за најпродаваније специјалитете. Бургери, пасте, креативна комбинација чистог меса и поврћа, пице, салате, рижото у три издања и оригинални десерти су најбољи репрезенти Dragon гастро приче. Приче која је почела у априлу 2017. Дефинитивно, ово је прича која нема крај.

Модеран ентеријер диктира максимално уживање како у целом простору тако и у великој башти. Гала естетитка је резултат разумевања потребе за опуштањем у 21. веку. Ексклузивни материјали и занимљива фузија боја имају терапеутско дејство. Не верујете? Дођите, за почетак поручите пиће и крените да упијате перфекцију звану Dragon бар и ресторан. Питаћете се шта сте до сада радили. Не осврћите се. Потрудите се да сваког дана будете гост у месту које цени вас и ваше време.