Dragon

OTVORENO

OTVORENO

Istovremeno fenomenalan bar i restoran sa internacionalnom kuhinjom. Idilična atmosfera u kojoj buđenje uz kvalitetan doručak dobija sasvim drugačiju dimenziju. Tajna receptura za besprekornu celodnevnu zabavu poput jakog magneta privlači čitav grad i njegove goste. Kada padne noć, ovo postaje lokacija zbog koje klubovi više nisu glavna mesta za okupljanje. Pozitivna energija, dobra muzika i vrhunski kokteli će vas zadržati na ovoj adresi mnogo duže nego što ste planirali.

Kulinarski Dragon tim jedva čeka da dođete gladni. Iako su od otvaranja do zatvaranja u velikoj gužvi, sa neverovatnim entuzijazmom prilaze svakoj porudžbini. Želje gosta su imperativ i zbog toga se jelovnik redovno ažurira. Inovacije koje morate da probate su beli kačamak sa sirom, potaž od šumskih pečuraka, meksička tortilja i njoke sa domaćim pestom i komadićima fine piletine.

Rapsodija ukusa je zagarantovana i ukoliko se odlučite za najprodavanije specijalitete. Burgeri, paste, kreativna kombinacija čistog mesa i povrća, pice, salate, rižoto u tri izdanja i originalni deserti su najbolji reprezenti Dragon gastro priče. Priče koja je počela u aprilu 2017. Definitivno, ovo je priča koja nema kraj.

Moderan enterijer diktira maksimalno uživanje kako u celom prostoru tako i u velikoj bašti. Gala estetitka je rezultat razumevanja potrebe za opuštanjem u 21. veku. Ekskluzivni materijali i zanimljiva fuzija boja imaju terapeutsko dejstvo. Ne verujete? Dođite, za početak poručite piće i krenite da upijate perfekciju zvanu Dragon bar i restoran. Pitaćete se šta ste do sada radili. Ne osvrćite se. Potrudite se da svakog dana budete gost u mestu koje ceni vas i vaše vreme.