Bistro Jazz Cafe

OTVORENO

OTVORENO

Luksuzan. Apsolutno autentičan. Postoji pune dve decenije i ne obazire se na aktuelne trendove jer, on ih stvara. I bar. I bistro. I restoran. Opuštena lokacija do koje vode svi putevi. Mesto zbog koga se uvek pronađe parking u strogom centru. Ako želite da doživite ritam grada uživo, ovu adresu morate da upoznate.

Impresivan meni ne poznaje granice. Kvalitetan doručak za svačiji ukus i način ishrane neutrališu sve negativne vibracije. Pobornici zdravog režima su pronašli svoju gastro oazu. Ukoliko ni vi ne možete da zamislite dan bez kinoa arome, požurite jer je maksimalno oduševljenje zagarantovano.

Tradicionalni ćevapi su uvek traženi. U porciju ih slede odlični specijaliteti od mesa. Plus zalogaj će izmamiti fenomenalna pasta i pica. Obrok salate, riba, nestvarno zanimljiva predjela uz koja kvalitetna vina postaju najbolja. Sve je na raspolaganju osim slobodnih mesta. Zato požurite na neprikosnovenu urbanu sesiju.

Začin zbog koga je Bistro Jazz Cafe uvek popularan je super moderan ambijent. Perfektan koloritni spoj je čista senzacija za čulo vida. Ovde je lepo i te kako korisno. Dok budete pravili fotografije biće vam maksimalno udobno. Probajte odmah.