Удобан, сладак и тих апартман, савремено опремљен, налази се на четвртом спрату зграде италијанског стила "Piazzetta" у Чика Љубиној улици, центру пешачке зоне Београда.

Састоји се од дневног боравка са кухињом у приземљу, једне спаваће собе, купатила и терасе које су на горњем нивоу стана. Дневни боравак има кревет на извлачење, кауч, LCD TV, а спаваћа соба је употпуњена са два кревета и LCD TV. Бесплатан бежични интернет је доступан у било ком делу стана. Кухиња је потпуно опремљена посуђем, са две пећнице, микроталасном и основним зачинима. Купатило има туш кабину и веш машину.

Гости апартмана имају могућност да уживају у околним пекарама, ресторанима и кафићима, продавницама, музејима и позоришту. Неколико корака од апартмана је познати Трг Републике, Кнез Михаилова улица, Калемегдан, Скадарлија и Народни музеј. Позната по ноћном животу, улица Страхињића Бана је удаљена само 5 минута. Корисници апартмана који су дошли у Београд колима најчешће користе јавну гаражу на Обилићевом венцу, удаљену само 3 минута шетње од апартмана.