Дочек српске Нове 2018. године у кафанама

Ништа без народњака

Петак 12. јан 2018.

cover image

Српска Нова година ускоро стиже. Традиционално, провод уз домаћу музику је загарантован. Кафане у Београду су припремиле одличан музички програм за забаву до раног јутра. Предлози за дочек су бројни. Издвајамо понуде популарних градских кафана за суботу 13. јануар.

Перпер Мерак је добро позната кафана на Новом Београду. За српску Нову годину публику ће забављати "Као Као" бенд. Провод почиње у 22:00 и трајаће све до 05:00, вероватно и дуже ако гости не буду желели кући. На овој адреси се увек тражи сто више па је пожељно да резервишете своје место на време.


Градска кафана је још једна локација за незаборавне ноћи на Новом Београду. Свако дешавање на овом месту се пажљиво организује, посебно за важне датуме као што је православна Нова година. Бенд "Taboo" наступа у суботу. Квалитетним репертоаром и атмосфером коју праве су се изборили за водеће место међу београдским забављачима. Сигурно је да ћете играти целу ноћ уз највеће хитове омиљених народних извођача.

Кафана "Београђанка" је једно од оних места које је одмах по отварању постало веома популарно. Амбијент, атмосфера и људи који овде долазе креирају провод који се дуго препричава. Невена Стојановић и "Панта реи" бенд ће дати свој максимум да добро упамтите улазак у 2018. годину по јулијанском календару. Окупите најбоље друштво и правац у сјајан излазак.


Гаучоси кафана су лоцирани испод Калемегдана и већ дуго важе за место врхунске забаве. Сигурно сте барем једном обишли овај локал и уверили се у квалитет највишег нивоа. Пространи dance floor је већ на почетку провода крцат и тако је све до ујутру. Извођачи Милена Сандић и Борис Стјепановић на својим наступима увек направе позитивну лудницу, гарантовано ће бити тако и 13. јануара. Почетак велике журке је заказан за 23:00, фајронт је углавном око 04:00 али је сигурно да ће излазак овај пут трајати дуже.