Beer Garden на Ади Циганлији 2017

Загревање за најмасовнији фестивал музике и пива Belgrade Beer Fest уз квалитетно пиво и одличан музички програм на обалама београдског мора

Петак 07. јул 2017.

cover image

Beer Garden се организује од 7. до 30. јула на Ади Циганлији. Увертира за жељно ишчекивани догађај посвећен љубитељима пива и живе свирке који се одржава сваког августа у Београду, обећава сјајан провод и одличну атмосферу у најврелијим летњим данима. Богат музички репертоар и преко 100 врста пива су сасвим добри разлози да посетите Beer Garden у Београду.

3. Пивска башта је спремна за Београђане и њихове госте. Сваког дана, осим понедељка, од 17:00 до поноћи, посетиоци ће моћи да се рахладе уз омиљени сок од јечма, живу музику и квалитетну храну. Перфектно место за бег од градске гужве и јаког сунца и идеалан избор за провод у врелим летњим ноћима.


Музички програм је подељен у два сегмента. У оквиру програма "Гарденси", од 17:00 до 20:00 посетиоци ће имати могућност да слушају мелодије блуза, рокенрола, највеће домаће и стране хитове које ће свирати музичари предвођени једним од најбољих блуз гитариста и мајстора акустике, Ненадом Златановићем, Војиславом Ђукићем Кокијем и Дејаном Возлићем. За вечерњи сегмент који ће се организовати од 21:30 до 23:30 ће бити задужени најпопуларнији клупски и cover бендови као што су King Size, Plutonia, Witch 1, Пророк, Суперменси, Evillution и Pot & Dram.


Љубитељи пива ће бити на "слатким мукама" јер су организатори најавили огромну понуду пива. Посебан акценат је на домаћим занатским пивима доступним једино у одређеним пабовима. Фанови све популарнијег "craft" покрета пиварства биће у прилици да на једном месту пробају најбоље укусе које производе мале пивнице у Србији.


Манифестацију Beer Garden је у претходне две године посетило више од 100.000 људи. Како бројке некада говоре више од речи, јасно је да се овај летњи догађај уписао у листу најбољег провода током лета. Пиво и музика су комбинација која привлачи велики број људи, а уз kids, pet и bike friendly, Beer Garden пружа осећај потпуне опуштености и непосредности у лепотама природног окружења. Башта добре забаве је за овогодишње издање припремила богат програм и очекује да надмаши посећеност из претходних година. Видимо се на Ади Циганлији!