Талас Дунава

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 10:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 10:00

Која храна се најбоље компонује са фасцинантним погледом на Дунав? Риба, наравно. Никад замрзнута. Нити она са сумњивим пореклом. Увек свежа речна риба, спремљена од стране врхунских кулинарских мајстора храни и душу и тело. Једнака пажња се сваког дана поклања и припреми телетине испод сача али и ненадмашивом српском роштиљу. Дакле, ово је ресторан у коме се гости не деле по гастро афинитетитма. Сви су добродошли. А домаће вино и добри стари Дунав су ту да сваки сусрет учине незаборавним.

Када се сместите, поручите пиће и храну, пре него што наставите са уобичајеном причом, застаните. Затворите очи и упијајте другим чулима лепоту овог ресторана и његовог окружења. Осећај је невероватан. Да, јесу главни разлози за осмех на лицу изврсни специјалитети и беспрекорна услуга. Ништа мање није важан савршен спој домаћинске атмосфере, намештаја од природних материјала и занимљивих детаља. Суштина је у целокупној филозофији која креира непоновљив доживљај.

Због погледа, због срдачности, због домаћих укуса и арома, ресторан Талас Дунава је за кратак период постао омиљено место од јутра до мрака. За сваки дан и релаксирани викенд. Поготово када пожелите да организујете прославу. Само за вас и ваше госте, на располагању вам је управо све што ће од весеља направити најбољи провод.