Талас Дунава

ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 40 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 40 МИН

Која храна се најбоље компонује са фасцинантним погледом на Дунав? Риба, наравно. Никад замрзнута. Нити она са сумњивим пореклом. Увек свежа речна риба, спремљена од стране врхунских кулинарских мајстора храни и душу и тело. Једнака пажња се сваког дана поклања и припреми телетине испод сача али и ненадмашивом српском роштиљу. Дакле, ово је ресторан у коме се гости не деле по гастро афинитетитма. Сви су добродошли. А домаће вино и добри стари Дунав су ту да сваки сусрет учине незаборавним.

Када се сместите, поручите пиће и храну, пре него што наставите са уобичајеном причом, застаните. Затворите очи и упијајте другим чулима лепоту овог ресторана и његовог окружења. Осећај је невероватан. Да, јесу главни разлози за осмех на лицу изврсни специјалитети и беспрекорна услуга. Ништа мање није важан савршен спој домаћинске атмосфере, намештаја од природних материјала и занимљивих детаља. Суштина је у целокупној филозофији која креира непоновљив доживљај.

Због погледа, због срдачности, због домаћих укуса и арома, ресторан Талас Дунава је за кратак период постао омиљено место од јутра до мрака. За сваки дан и релаксирани викенд. Поготово када пожелите да организујете прославу. Само за вас и ваше госте, на располагању вам је управо све што ће од весеља направити најбољи провод.