ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 5 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 5 МИН

Откажите све обавезе. Опустите све кочнице. Duomo pizzeria-osteria зауставља време. Не, не ради се о некој чаробној формули. Магија због које је овај бар и ресторан један од омиљених је несвакидашње укусна храна. Љубав као главни зачин. Хедонизам кога никада није доста. Добродошли у место које слави живот. Сваког тренутка.

Италијанска кухиња плус италијански стил и обавезно, врели медитерански темперамент су били инспирација за отварање уникатне оазе. У овом ресторану реалност је отишла далеко испред жеља. Нема таверне која изгледа луксузно као Duomo. До краја искрено, питање је и да ли било где и Италији постоји место у коме се спрема баш оваква пица. Хрскава, а сочна. Лагана, а богата. Савршенство сваког залогаја се увлачи под кожу. Гарантовано.

Доручак може бити у италијанском или типичном српском маниру. Најбоље је спојити две традиције и поручити вруће штапиће и млади домаћи кајмак. Дуо фантастико ће уз еспресо пуног укуса учинити чуда. Идентичан ефекат производи и фестивал сендвича. Тешко да ћете једноставно одабрати са којим желите да започнете дан.

Опције за ручак тек доносе радост. Права италијанска пица, оригинална паста, италијанске оброк салате, лазање и пажљиво бирана селекција меса чине понуду којој нећете одолети. За гастро истраживаче, ту су специфични специјалитети попут Рижото цвекла са младом горгонзолом и пршутом. Наставак првокласног служења a la Italia се зове јунећа кобасица на паленти са семеном коморача и сенфом. Освајају заувек.

Колико год да журите, богато уређен ентеријер ће вас задржати још који тренутак. Палета идеално укомпонованих топлих тонова креира комфор какав се ретко проналази. Уклапа се у свако доба дана и године. Не заборавите, увек је право време да посетите ресторан Duomo. И да обрадујете непца. Пожељно је да резервишете сто али и место у стомаку за прави тирамису.