ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 19 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 19 МИН

Пица. На парче. Цела. У неком локалу или код куће. Како год и где год да се једе, досадила је. Можда је и даље ин у неком другом граду. Београд је спреман за промену. Много боље издање је од сада доступно у центру града. Фузија теста посебног укуса и најквалитетнијих састојака се зове flamm. Оригинална рецептура се налази искључиво на овој адреси. Пожурите! Број места је стварно ограничен.

Господин Зоран Младеновић је шеф кухиње. Деценије рада у престижним оазама кулинарства су учиниле да његова јела буду много више од специјалитета. Знање је преточио у магију за непца. Господин због кога ћете бити редован гост поручује да се flamm једе прстима како бисте доживели ово традиционално француско јело на аутентичан начин. Послушајте стручан савет и следите кораке ка несвакидашњим аромама.

Flamm Fatal, Classic, Rizzo, Zolaa, Chick, Nero, Meer, Enco, Beef и маестрални flamm за две особе. Љубитељи слатког укуса ће имати широк осмех на лицу након flamm чоко торте. За пре или после истраживања, ту су супа, паста дана, сасвим посебне салате и фини десерти.

Ентеријер је једноставно одличан. Доминира минимализам јер максимално опушта. Врхунско вино ће зачинити читав концепт. Права кафа се подразумева. За добар дан и сјајну ноћ, више ништа није ни потребно.