Campania Pizza Gourment

ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Ресторани и West 65. Апсолутно најлуксузнија фузија која Нови Београд претвара у нестварну метрополу. Управо откривате јединствено место због кога се више не путује у Италију, у свима омиљени Напуљ. Управо сазнајете где јести пицу о којој сте само маштали и слушали светске путнике. До сада. Од сада, ви сте главни у друштву за информације о укусној италијанској кухињи.

Азурно море, ведар дух, идеална атмосфера, увек осмех и никад нервоза су елементи због којих се обожава Напуљска регија. Истоветна енергија живи у кући сјајне хране и забаве под именом Campania Pizza Gourment.

Свака, баш свака пица се прави од теста из Амалфи регије прављеног на каменим млиновима. Дива јеловника, пица Наполитана од престижног брашна "Mollini pizzuti". Пелат не допрема локални дистрибутер већ поново Италијани. Са исте географске тачке, из Кампање, стижу и вина.

Комплетан јеловник потписују Pizaioli, чланови престижне "Associazione pizzaiuoli Napoletani" асоцијације за припремање пице Наполетане. Ако се узме у обзир да је шеф кухиње дама која је своје знање стекла широм Италије потпуно је јасно да се овде спрема и сервира уникатна храна. Овде није крај ексклузиви. Добро читајте: једина паста на свету са ознаком географског порекла ITG, Pasta di Gragnano је доступна једино овде у целом граду.

Пице и пасте за чисту десетку. По оцени интернационалних љубитеља кухиње Made in Italy. Ragu Napoletanо односно Наполитански класик је специјалитет вредан пажње. Четири сата динстања говеђег меса у парадајз сосу и grana padano сир ће учинити да се овој порцији увек враћате. Бифтек "Cacciatore" је једнако важан разлог за одлагање ручка било где другде. Уколико сте за лежернију варијанту обавезно одаберите неку од оброк салата. Десерте никако не заобилазите.

Посао који се воли се не ради. Он се живи. Љубав према квалитетној исхрани, као и свака права љубав, не може да се сакрије нити да остане непримећена. Када је сваки гост најважнији гост тада је свака столица увек резервисана. Када откријете да постоји такав ресторан у Београду онда одмах узимате телефон и резервишете сто. Пожурите, нисте једини који знате за овакав маестрални гастрономски бисер.