Campania Pizza Gourment

OTVORENO

OTVORENO

Restorani i West 65. Apsolutno najluksuznija fuzija koja Novi Beograd pretvara u nestvarnu metropolu. Upravo otkrivate jedinstveno mesto zbog koga se više ne putuje u Italiju, u svima omiljeni Napulj. Upravo saznajete gde jesti picu o kojoj ste samo maštali i slušali svetske putnike. Do sada. Od sada, vi ste glavni u društvu za informacije o ukusnoj italijanskoj kuhinji.

Azurno more, vedar duh, idealna atmosfera, uvek osmeh i nikad nervoza su elementi zbog kojih se obožava Napuljska regija. Istovetna energija živi u kući sjajne hrane i zabave pod imenom Campania Pizza Gourment.

Svaka, baš svaka pica se pravi od testa iz Amalfi regije pravljenog na kamenim mlinovima. Diva jelovnika, pica Napolitana od prestižnog brašna "Mollini pizzuti". Pelat ne doprema lokalni distributer već ponovo Italijani. Sa iste geografske tačke, iz Kampanje, stižu i vina.

Kompletan jelovnik potpisuju Pizaioli, članovi prestižne "Associazione pizzaiuoli Napoletani" asocijacije za pripremanje pice Napoletane. Ako se uzme u obzir da je šef kuhinje dama koja je svoje znanje stekla širom Italije potpuno je jasno da se ovde sprema i servira unikatna hrana. Ovde nije kraj ekskluzivi. Dobro čitajte: jedina pasta na svetu sa oznakom geografskog porekla ITG, Pasta di Gragnano je dostupna jedino ovde u celom gradu.

Pice i paste za čistu desetku. Po oceni internacionalnih ljubitelja kuhinje Made in Italy. Ragu Napoletano odnosno Napolitanski klasik je specijalitet vredan pažnje. Četiri sata dinstanja goveđeg mesa u paradajz sosu i grana padano sir će učiniti da se ovoj porciji uvek vraćate. Biftek "Cacciatore" je jednako važan razlog za odlaganje ručka bilo gde drugde. Ukoliko ste za ležerniju varijantu obavezno odaberite neku od obrok salata. Deserte nikako ne zaobilazite.

Posao koji se voli se ne radi. On se živi. Ljubav prema kvalitetnoj ishrani, kao i svaka prava ljubav, ne može da se sakrije niti da ostane neprimećena. Kada je svaki gost najvažniji gost tada je svaka stolica uvek rezervisana. Kada otkrijete da postoji takav restoran u Beogradu onda odmah uzimate telefon i rezervišete sto. Požurite, niste jedini koji znate za ovakav maestralni gastronomski biser.