Идемо на изложбе

Уметности извини али немаш право на годишњи одмор

Субота 17. јул 2021.

cover image

Да ли је време за Аду или базен? Можда за одмор код куће? Ништа не билдује ум као знање са потписом. Овог лета се иде на изложбе јер музеји и галерије имају никад бољи програм.

Музеј афричке уметности - увек егзотичан, увек неопходан. На репертоару су "Традиционалне позоришне лутке Малија" из збирке Андреја Јеровшека и збирке Музеја. Домаћица импресивне поставке Марија Милош ће вас спровести кроз атрактивну поставку. Део културе Републике Мали ће вас одушевити.

Библиотека града Београда ради пуном паром како би вреле дане учинила савршеним. Из богатог програма се издвајају две изложбе - Портрети моји савременици и Свет у цвећу. Не размишљајте превише, посетите обе. Никако не пропустите ни остатак сјајне понуде чувене Библиотеке.

Топ предлог за љубитеље дешавања на отвореном: Илустрофест. Испред Павиљона Цвијета Зузорић до 23. јула се одржава трећи по реду фестивал илустрације. Уз слоган "Стварамо нову традицију" организатори позивају на догађај где креативности неће мањкати као ни позитивне атмосфере и добре музике.