Градска дешавања

Ко није напустио град нека почасти себе сјајним програмом за забаву. У Београдском стилу, разуме се

Среда 21. јул 2021.

cover image

Лето је у календару. Да је лето говори и термометар. Лето на Чукарици је сасвим логичан одабир догађаја. Много тога занимљивог је попунило овогодишње издање традиционалне градске манифестације. Најмлађи су у центру пажње али ни одрасли нису запостављени.

Концерти на зидићу код Дома омладине - још једна евергрин понуда Београда. У петак, 23. јула од 20:00 наступа група Viking Krew. Плато Милана Младеновића је тачна локација са које ће одзвањати панк-треп звук. И ритам који је већ освојио публику и сасвим нове песме. На репертоару је све што овај бенд има и зна.

Уколико преферирате стари добри rock&roll потрудите се будете гост догађаја Музичко лето, а адреса је Центар за културу и образовање Раковица. Пожурите са припремама јер концерт почиње у 19:00.

Спектакл за љубитеље моде! Fashion Street у Краља Петра од 17:00 ће суботу, 24. јул претворити у најбољи дан. Фестивал моде, музике и сјајне енергије ће представити више од 130 дизајнера. У фокусу је мода на домаћи начин, ди-џеј наступи и беспрекоран програм ће вас учинити најсрећнијим заљубљеником у моду.

Недеља је дан за одмор у сваком смислу. Након свих добрих активности време је за зен. Ада Циганлија и часови јоге чекају да се појавите. Од 18:00 почиње повратак себи, разгибавање и уживање.