Gradska dešavanja

Ko nije napustio grad neka počasti sebe sjajnim programom za zabavu. U Beogradskom stilu, razume se

Sreda 21. jul 2021.

cover image

Leto je u kalendaru. Da je leto govori i termometar. Leto na Čukarici je sasvim logičan odabir događaja. Mnogo toga zanimljivog je popunilo ovogodišnje izdanje tradicionalne gradske manifestacije. Najmlađi su u centru pažnje ali ni odrasli nisu zapostavljeni.

Koncerti na zidiću kod Doma omladine - još jedna evergrin ponuda Beograda. U petak, 23. jula od 20:00 nastupa grupa Viking Krew. Plato Milana Mladenovića je tačna lokacija sa koje će odzvanjati pank-trep zvuk. I ritam koji je već osvojio publiku i sasvim nove pesme. Na repertoaru je sve što ovaj bend ima i zna.

Ukoliko preferirate stari dobri rock&roll potrudite se budete gost događaja Muzičko leto, a adresa je Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica. Požurite sa pripremama jer koncert počinje u 19:00.

Spektakl za ljubitelje mode! Fashion Street u Kralja Petra od 17:00 će subotu, 24. jul pretvoriti u najbolji dan. Festival mode, muzike i sjajne energije će predstaviti više od 130 dizajnera. U fokusu je moda na domaći način, di-džej nastupi i besprekoran program će vas učiniti najsrećnijim zaljubljenikom u modu.

Nedelja je dan za odmor u svakom smislu. Nakon svih dobrih aktivnosti vreme je za zen. Ada Ciganlija i časovi joge čekaju da se pojavite. Od 18:00 počinje povratak sebi, razgibavanje i uživanje.