Београд је поново отворен

И осећај је онај стари - величанствен

Среда 23. јун 2021.

Туристи из иностранства се већ након првог дана проведеног у Београду осећају као код куће. А како и не би. Београд деценијама важи за град који је спреман да у сваком тренутнку угости сваког добронамерног човека. И не само да угости, већ да спружи осећај друге куће.

Ни епидемија није спречила заљубљенике да проведу одређено, па чак и дуже време у Београду. Док су многи европски градови били "затворени", Београд је по свом старом добром обичају био "отворен". Чули су се "други језици" по Кнез Михаиловој, око Храма Светог Саве, па све до Земунског кеја.

Ипак, једно је недостајало - да угоститељи могу да пруже свој максимум и да угосте муштерије и у касне, а и у ситне сате. Однедавно, и то је могуће. Опет. Хотели су одмах попуњени 70%. Јасан знак да се Београд враћа у свој добро познати ритам.

Београђани знају да ли су и до када су отворени њихови омиљени локали и радо ће да упути туристу ка њему уз препоруку шта обавезно да проба. А за млађе - ноћни живот. Клубови су се вратили свом устаљеном програму, а овог лета, врата су спремни да отворе и раније од стандардних касних ноћних сати.

"Београд поново ради"! Добродошли!