Шта радити ове недеље у граду

Гранд организација обећава максимално квалитетно проведено време у Београду. Доживите јединствени програм уживо

Понедељак 29. јул 2019.

cover image

Ни епицентар ни шири центар јер сви путеви воде у Гроцку. 52. Грочанске свечаности су актуелне до 2. августа. Велика манифестација је одавно постала традиционални симбол лета уз Дунав. Музика, култура, атрактивни садржаји за децу, провод за одрасле, избор за мис, представе - баш све што можете да замислите је пронашло своје место у богатом репертоару. Брзо до Гроцке на натенане забаву.

Још увек на таласима културе. Позната смотра Манаково културно лето се ове године организује под називом Савамалске културне свечаности. С обзиром да програм почиње од 19:00, ово је идеалан догађај за квалитетне вечери у граду. У уторак, среду и четвртак прошетајте до Педагошког музеја. Чека вас биоскоп, вече поезије и концерт етно музике. Одаберите једну или све понуде за градску авантуру у културно-уметничком правцу. Нећете погрешити.


Почетак августа доноси феноменалну енергију. Посебно у спортски центар "Шумице" у коме се одржавају Вождовачке летње вечери. Петак, субота и недеља од 21:00 ће у овом делу града звучати тотално рокерски. Проверени музичари ће први викенд у августу учинити феноменалним. Уколико желите да вам нови месец почне никада боље, присуство на Вождовцу је обавезно.

Раковичко лето 2019 је разлог више да нипошто не напуштате град током викенда. Филмске пројекције и креативне радионице за децу свих узраста су далеко приступачније и забавније него, на пример, истраживање непознатих дестинација. Нека авантуристички дух сачека мало. Прве дане новог месеца у календару поклоните општини Раковица и њеном рецепту за добро расположење.