Šta raditi ove nedelje u gradu

Grand organizacija obećava maksimalno kvalitetno provedeno vreme u Beogradu. Doživite jedinstveni program uživo

Ponedeljak 29. jul 2019.

cover image

Ni epicentar ni širi centar jer svi putevi vode u Grocku. 52. Gročanske svečanosti su aktuelne do 2. avgusta. Velika manifestacija je odavno postala tradicionalni simbol leta uz Dunav. Muzika, kultura, atraktivni sadržaji za decu, provod za odrasle, izbor za mis, predstave - baš sve što možete da zamislite je pronašlo svoje mesto u bogatom repertoaru. Brzo do Grocke na natenane zabavu.

Još uvek na talasima kulture. Poznata smotra Manakovo kulturno leto se ove godine organizuje pod nazivom Savamalske kulturne svečanosti. S obzirom da program počinje od 19:00, ovo je idealan događaj za kvalitetne večeri u gradu. U utorak, sredu i četvrtak prošetajte do Pedagoškog muzeja. Čeka vas bioskop, veče poezije i koncert etno muzike. Odaberite jednu ili sve ponude za gradsku avanturu u kulturno-umetničkom pravcu. Nećete pogrešiti.


Početak avgusta donosi fenomenalnu energiju. Posebno u sportski centar "Šumice" u kome se održavaju Voždovačke letnje večeri. Petak, subota i nedelja od 21:00 će u ovom delu grada zvučati totalno rokerski. Provereni muzičari će prvi vikend u avgustu učiniti fenomenalnim. Ukoliko želite da vam novi mesec počne nikada bolje, prisustvo na Voždovcu je obavezno.

Rakovičko leto 2019 je razlog više da nipošto ne napuštate grad tokom vikenda. Filmske projekcije i kreativne radionice za decu svih uzrasta su daleko pristupačnije i zabavnije nego, na primer, istraživanje nepoznatih destinacija. Neka avanturistički duh sačeka malo. Prve dane novog meseca u kalendaru poklonite opštini Rakovica i njenom receptu za dobro raspoloženje.