Одличан градски програм

Након прославе Ускрса и Првог маја нема одмора. Викенд доноси велика дешавања и сјајну забаву

Уторак 30. апр 2019.

cover image

"Грчки дани у Београду" је манифестација више која потврђује вишевековно пријатељство ова два народа. Карневал културе, музике и гастрономије ће трајати од 3. до 5. маја на Тргу Николе Пашића. Иако су Срби веома добро упућени у традицију Грчке, увек може да се открије парче неоткривеног блага. Зато дођите да још боље упознате обичаје, ритам и укусе омиљене дестинације.

Гала сензација која крстари светом се првог викенда у мају враћа у Београд. Такође од 3. до 5. маја, али у Штарк Арени се организује "Шетња са диносаурусима". Потекла од серије коју је емитовао "BBC", а до сада је више од девет милиона људи са различитих меридијана прошетало са диносаурусима. Представа у трајању непуна два сата презентује промене кроз која су ова бића пролазила. Продукција од читавих 20 милиона долара је очарала становнике из преко 250 градова. Без сумње, идентично ће бити и у главном граду Србије. Спектакуларан научно-забавни дефиле импресионира све генерације.


Музички шоу ће овог викенда дефинитивно "украсти" камерни оркестар Rock Symphony из Битоља. Комбанк дворана је место одржавања концерта аутентичне музичке уније, а датум је 4. мај. Музичари са престижним дипломама у џепу и великим искуством иза себе ће од 21:00 свирати највеће хитове бендова Queen, AC/DC, Deep Purple, Rammstein, али и добро познате нумере које изводе Lenny Kravitz и Joan Jett. Фузија рока и класике се не пропушта.