Апартмани за клабере

Нека једина брига буде где изаћи. Ништа друго

Понедељак 17. дец 2018.

cover image

Имате план да лично осетите чари ноћног живота у Београду, уместо да само читате позитивне коментаре. Браво браво! Још нисте кренули на пут, а већ видите себе као звезду подијума за игру. Било да планирате освајање публике плесом или ћаскањем за шанком, морате да размишљате и о смештају. Кључно је мудро одабрати где спавати када су једино важни изласци. Логично, тамо где има највише клубова у близини.

Савамала је рај за клабере. Много тога што нуди град се налази управо овде. Ресторани, барови за дан и ноћ и наравно, популарни клубови - то су ваша интересовања. Не губите време нити новац на превоз већ пријавите присуство у апартману Yellow Duck. Чувени локали ће вам бити на корак од кревета. Потпуно опремљен апартман знатно олакшава боравак. Плус, са огромне терасе се пружа невероватан поглед. Доживеће град управо онаквим какав јесте - савршен.


Океј, провод вам је на врху листе али желите и мало градске енергије на својој кожи. Дефинитивно бирајте смештај у центру Београда. Да вам ништа не промакне, одаберите апартман Верди. Дизајниран са много укуса и стила, додатно наглашава осећај да се налазите у правој европској метрополи. Лоциран на Обилићевом венцу, обећава да ћете бити упућени у централна дешавања. Иако овај део града никада не спава, мир је загарантован.

Бити на журкама до ујутру уопште није лако. Максималан провод захтева потпуни опоравак. Најбољи одмор је код куће. Пошто је немогуће спаковати у кофер и спаваћу собу, идеално је пронаћи нешто налик познатој топлини. На Врачару, једна стара кућа је потпуно преуређена. Има неки посебан шмек. И сасвим је изолована од буке. Ту сте, у епицентру, а опет имате мир. То се зове идила. Е зато је у апартману Код Смиље као код куће. Само што не морате ама баш ништа да радите. Осим да резервишете одмах.