Apartmani za klabere

Neka jedina briga bude gde izaći. Ništa drugo

Ponedeljak 17. dec 2018.

cover image

Imate plan da lično osetite čari noćnog života u Beogradu, umesto da samo čitate pozitivne komentare. Bravo bravo! Još niste krenuli na put, a već vidite sebe kao zvezdu podijuma za igru. Bilo da planirate osvajanje publike plesom ili ćaskanjem za šankom, morate da razmišljate i o smeštaju. Ključno je mudro odabrati gde spavati kada su jedino važni izlasci. Logično, tamo gde ima najviše klubova u blizini.

Savamala je raj za klabere. Mnogo toga što nudi grad se nalazi upravo ovde. Restorani, barovi za dan i noć i naravno, popularni klubovi - to su vaša interesovanja. Ne gubite vreme niti novac na prevoz već prijavite prisustvo u apartmanu Yellow Duck. Čuveni lokali će vam biti na korak od kreveta. Potpuno opremljen apartman znatno olakšava boravak. Plus, sa ogromne terase se pruža neverovatan pogled. Doživeće grad upravo onakvim kakav jeste - savršen.


Okej, provod vam je na vrhu liste ali želite i malo gradske energije na svojoj koži. Definitivno birajte smeštaj u centru Beograda. Da vam ništa ne promakne, odaberite apartman Verdi. Dizajniran sa mnogo ukusa i stila, dodatno naglašava osećaj da se nalazite u pravoj evropskoj metropoli. Lociran na Obilićevom vencu, obećava da ćete biti upućeni u centralna dešavanja. Iako ovaj deo grada nikada ne spava, mir je zagarantovan.

Biti na žurkama do ujutru uopšte nije lako. Maksimalan provod zahteva potpuni oporavak. Najbolji odmor je kod kuće. Pošto je nemoguće spakovati u kofer i spavaću sobu, idealno je pronaći nešto nalik poznatoj toplini. Na Vračaru, jedna stara kuća je potpuno preuređena. Ima neki poseban šmek. I sasvim je izolovana od buke. Tu ste, u epicentru, a opet imate mir. To se zove idila. E zato je u apartmanu Kod Smilje kao kod kuće. Samo što ne morate ama baš ništa da radite. Osim da rezervišete odmah.