Дан у Београду: градски догађаји

Наредне дане би требало искористити само за једно - за много забаве

Среда 07. нов 2018.

cover image

Не можете да промените време. Толико тога је у животу није до вас. Али и те како јесте само и једино до вас како проводите слободно време. Најбоље што можете да урадите је да се опустите. Кратак одмор и сада сте спремни за актуелне догађаје. Одличан програм је пред вама. Не пропустите актуелна дешавања.

Расположени за порцију суза али од смејања? Ако је одговор да, пожурите по своју карту за представу "Велика реформа" добро познате екипе зване Државни посао. Ако је одговор не, ипак прошетајте до Комбанк дворане и заузмите место. Квалитетан хумор ће вас тотално одушевити. Нека викенд почне већ у четвртак, 8. новембра. У никад бољем расположењу.


Досадили су вам концерти. Обишли сте све изложбе. Није вам до шетања на отвореном. Потребна вам је адреналинска авантура. Музеј ваздухопловства чека на вас! Професионални симулатор лета Б 737 800 је иделан за све који траже нове активности као и за оне који се још увек плаше ваздушног саобраћаја. На симулатору ћете летети брзином од 400 чворова и открићете како се управља авионом. Праве команде испред вас и прави пилот тик до вас. У Београду дефинитивно никада није досадно.

Храна је увек добар повод за дружење. А када је на менију српска храна, уживање је онда загарантовано. Фестивал "Српске ђаконије" се одржава 10. и 11. новембра у Дому Војске Србије. На програму је етно хедонизам и домаћи туризам. Презентација туристичког потенцијала целе Србије, стари занати, оригинални сувенири и наравно, пиће и храна домаћег порекла оба дана ће почети тачно у подне. Културна баштина ће бити представљена кроз квалитетан музички и културно-уметнички програм. Традиција у модерној режији за све генерације.