Dan u Beogradu: gradski događaji

Naredne dane bi trebalo iskoristiti samo za jedno - za mnogo zabave

Sreda 07. nov 2018.

cover image

Ne možete da promenite vreme. Toliko toga je u životu nije do vas. Ali i te kako jeste samo i jedino do vas kako provodite slobodno vreme. Najbolje što možete da uradite je da se opustite. Kratak odmor i sada ste spremni za aktuelne događaje. Odličan program je pred vama. Ne propustite aktuelna dešavanja.

Raspoloženi za porciju suza ali od smejanja? Ako je odgovor da, požurite po svoju kartu za predstavu "Velika reforma" dobro poznate ekipe zvane Državni posao. Ako je odgovor ne, ipak prošetajte do Kombank dvorane i zauzmite mesto. Kvalitetan humor će vas totalno oduševiti. Neka vikend počne već u četvrtak, 8. novembra. U nikad boljem raspoloženju.


Dosadili su vam koncerti. Obišli ste sve izložbe. Nije vam do šetanja na otvorenom. Potrebna vam je adrenalinska avantura. Muzej vazduhoplovstva čeka na vas! Profesionalni simulator leta B 737 800 je idelan za sve koji traže nove aktivnosti kao i za one koji se još uvek plaše vazdušnog saobraćaja. Na simulatoru ćete leteti brzinom od 400 čvorova i otkrićete kako se upravlja avionom. Prave komande ispred vas i pravi pilot tik do vas. U Beogradu definitivno nikada nije dosadno.

Hrana je uvek dobar povod za druženje. A kada je na meniju srpska hrana, uživanje je onda zagarantovano. Festival "Srpske đakonije" se održava 10. i 11. novembra u Domu Vojske Srbije. Na programu je etno hedonizam i domaći turizam. Prezentacija turističkog potencijala cele Srbije, stari zanati, originalni suveniri i naravno, piće i hrana domaćeg porekla oba dana će početi tačno u podne. Kulturna baština će biti predstavljena kroz kvalitetan muzički i kulturno-umetnički program. Tradicija u modernoj režiji za sve generacije.