Шта радити у граду за викенд

Субота има план и програм за чисту десетку

Четвртак 23. авг 2018.

cover image

Ко је пожелео маратон? Због временских услова није било могуће организовати велико спортско дешавање али, сада је дошло време за проверу кондиције. 4. Трка патријарха Павла је заказана за суботу, 25. август. У оквиру градске манифестације "Раковичко лето 2018" се одржава сада већ традиционални догађај, а организатори су најавили две трке. Почетак полумаратонске трке у дужини од 21,1 километар је у 18:15 испред зграде Општине Раковица. Надметање у трци задовољства под називом "Раковица трчи" дужине 5,3 км је у 18:30 на истом месту.

После пива - пиво! Тек што се завршио Beer Fest 2018., а чини се да је пет дана музике и пива поново било мало. Зато, наставак авантуре је на Ади Циганлији и манифестацији Beer Garden. Концерт "Вече Владе Дивљана" је у суботу, 25. августа од 21:00 до 01:00. Песме које су добро познате, а које потписује легенда српске музике ће певати и свирати Ненад Јеленковић, Милош Јовановић Бруле и Лазар Арсовић.


Немате кондицију за трчање и желите да се ужелите пива. Прихватљиво. 9. Међународни фестивал јоге  се одржава 25. и 26. августа на Ади Циганлији, а организатори најављују квалитетан спортски и едукативни викенд. Јога савез Србије, Београдски јога савез, Војвођански јога савез и Европска јога федерација су се максимално потрудили да упознате чари ове дисциплине. Сусрет са еминентним учитељима и инструкторима и представљање различитих јога стилова су одличан начин да репарирате дух и тело на крају недеље.