Šta raditi u gradu za vikend

Subota ima plan i program za čistu desetku

Četvrtak 23. avg 2018.

cover image

Ko je poželeo maraton? Zbog vremenskih uslova nije bilo moguće organizovati veliko sportsko dešavanje ali, sada je došlo vreme za proveru kondicije. 4. Trka patrijarha Pavla je zakazana za subotu, 25. avgust. U okviru gradske manifestacije "Rakovičko leto 2018" se održava sada već tradicionalni događaj, a organizatori su najavili dve trke. Početak polumaratonske trke u dužini od 21,1 kilometar je u 18:15 ispred zgrade Opštine Rakovica. Nadmetanje u trci zadovoljstva pod nazivom "Rakovica trči" dužine 5,3 km je u 18:30 na istom mestu.

Posle piva - pivo! Tek što se završio Beer Fest 2018., a čini se da je pet dana muzike i piva ponovo bilo malo. Zato, nastavak avanture je na Adi Ciganliji i manifestaciji Beer Garden. Koncert "Veče Vlade Divljana" je u subotu, 25. avgusta od 21:00 do 01:00. Pesme koje su dobro poznate, a koje potpisuje legenda srpske muzike će pevati i svirati Nenad Jelenković, Miloš Jovanović Brule i Lazar Arsović.


Nemate kondiciju za trčanje i želite da se uželite piva. Prihvatljivo. 9. Međunarodni festival joge  se održava 25. i 26. avgusta na Adi Ciganliji, a organizatori najavljuju kvalitetan sportski i edukativni vikend. Joga savez Srbije, Beogradski joga savez, Vojvođanski joga savez i Evropska joga federacija su se maksimalno potrudili da upoznate čari ove discipline. Susret sa eminentnim učiteljima i instruktorima i predstavljanje različitih joga stilova su odličan način da reparirate duh i telo na kraju nedelje.