Француска, Хрватска или Нови Београд

Финале Светског првенства у фудбалу је у недељу, 15. јула од 17:00. Неко ће гледати спортски спектакл, а неко ће се проводити на Новом Београду. Шта ћете одабрати?

Субота 14. јул 2018.

cover image

Фудбалска грозница ускоро престаје. Сем Француза, сви остали фаворити су се дебело прекомбиновали на спортском догађају број један. Најлепша су изненађења, а њих су приредили Белгијанци и Хрвати. Ипак, један тим заједно са навијачима је показао једно друго, много лепше лице масовног спорта.

Јапанска репрезентација, самураји на терену, појам културе у свлачионицама. Навијачи, ватрени и пуни страсти подједнако и кад бодре своје фудбалере и кад после утакмице очисте трибине. Али оно што се рачуна је победа у финалу. Више но икада, чини се да нема паметне прогнозе. Французи имају лопту у ногама, Хрвати и лопту и крила. До недеље ће се помињати сви свеци и враџбине, а анализе и предвиђања неће изостати. Из те гужве и "светских завера" изађите елегантно и то право на Нови Београд.


Четвртак, петак, субота и недеља су дани када се на Новом Београду једноставно ужива. Новобеоградске летње вечери су скроз подетињиле, а то препоручују и вама. Деца воле да се друже и играју, али је забава још лепша у породичном окружењу. Очекују вас електричне клацкалице и мини рингишпил, мини картинг, возићи, трамболине, гуменград, аниматори, кловнови и face painting. На платоу испред ГО Нови Београд шарени забавни тим вас чека од 18:00. Пре него што се вратите у фудбалски финале mood, играјте се као некад кад је једино било битно да се са другарима супер проведете.