Francuska, Hrvatska ili Novi Beograd

Finale Svetskog prvenstva u fudbalu je u nedelju, 15. jula od 17:00. Neko će gledati sportski spektakl, a neko će se provoditi na Novom Beogradu. Šta ćete odabrati?

Subota 14. jul 2018.

cover image

Fudbalska groznica uskoro prestaje. Sem Francuza, svi ostali favoriti su se debelo prekombinovali na sportskom događaju broj jedan. Najlepša su iznenađenja, a njih su priredili Belgijanci i Hrvati. Ipak, jedan tim zajedno sa navijačima je pokazao jedno drugo, mnogo lepše lice masovnog sporta.

Japanska reprezentacija, samuraji na terenu, pojam kulture u svlačionicama. Navijači, vatreni i puni strasti podjednako i kad bodre svoje fudbalere i kad posle utakmice očiste tribine. Ali ono što se računa je pobeda u finalu. Više no ikada, čini se da nema pametne prognoze. Francuzi imaju loptu u nogama, Hrvati i loptu i krila. Do nedelje će se pominjati svi sveci i vradžbine, a analize i predviđanja neće izostati. Iz te gužve i "svetskih zavera" izađite elegantno i to pravo na Novi Beograd.


Četvrtak, petak, subota i nedelja su dani kada se na Novom Beogradu jednostavno uživa. Novobeogradske letnje večeri su skroz podetinjile, a to preporučuju i vama. Deca vole da se druže i igraju, ali je zabava još lepša u porodičnom okruženju. Očekuju vas električne klackalice i mini ringišpil, mini karting, vozići, tramboline, gumengrad, animatori, klovnovi i face painting. Na platou ispred GO Novi Beograd šareni zabavni tim vas čeka od 18:00. Pre nego što se vratite u fudbalski finale mood, igrajte se kao nekad kad je jedino bilo bitno da se sa drugarima super provedete.