Београдска ролеријада 2018

Цео Београд на точкићима

Четвртак 07. јун 2018.

cover image

НАПОМЕНА: ОВО ДЕШАВАЊЕ ЈЕ ОДЛОЖЕНО! НОВИ ДАТУМ ЈЕ 16 ЈУН 2018.

21. Ролеријада Плус почиње 9. јуна на Тргу републике у 10:00. Спортска и забавна манифестација је за издање 2018. "појачала" програм и нуди нове садржаје али и нова правила. Сви заинтересовани ролераши имаће прилике да своје мајсторије покажу у неколико зона.

Најбројнија и најатрактивнија је Породична зона, а вози се све - ролери, тротинети, трицикли, бицикли гуралице без педала и бицикле на четири точка. Трка се одржава на Тргу републике око пешачких острва, а мало старији клинци ролераши представиће своје вештине кроз Васину до окретнице и назад. У Васиној ће бити постављен терен где се одржава хокеј турнир на ролерима у такозваној Хокеј зони. У Полигон зони спретност и брзину на задатој траси са препрекама показаће бициклисти и тротинеташи узраста од 7 до 12 година.


Слалом зона резервисана је за децу и младе од 7 до 16 година који ће скијање на ролерима демонстрирати кроз Коларчеву улицу. За добру забаву, атракцију, одличне ритмове и атмосферу побринуће се Забавна зона на бини на Тргу. Такмичење најбољих плесних клубова из Србије Belgrade Dance Fusion 2 представља најтрофејније плесаче и шампионе у плесним стиловима као што су салса, акробатика, хип хоп, брејк денс, диско, капуера, стрит денс и многи други.