Beogradska rolerijada 2018

Ceo Beograd na točkićima

Četvrtak 07. jun 2018.

cover image

NAPOMENA: OVO DEŠAVANjE JE ODLOŽENO! NOVI DATUM JE 16 JUN 2018.

21. Rolerijada Plus počinje 9. juna na Trgu republike u 10:00. Sportska i zabavna manifestacija je za izdanje 2018. "pojačala" program i nudi nove sadržaje ali i nova pravila. Svi zainteresovani roleraši imaće prilike da svoje majstorije pokažu u nekoliko zona.

Najbrojnija i najatraktivnija je Porodična zona, a vozi se sve - roleri, trotineti, tricikli, bicikli guralice bez pedala i bicikle na četiri točka. Trka se održava na Trgu republike oko pešačkih ostrva, a malo stariji klinci roleraši predstaviće svoje veštine kroz Vasinu do okretnice i nazad. U Vasinoj će biti postavljen teren gde se održava hokej turnir na rolerima u takozvanoj Hokej zoni. U Poligon zoni spretnost i brzinu na zadatoj trasi sa preprekama pokazaće biciklisti i trotinetaši uzrasta od 7 do 12 godina.


Slalom zona rezervisana je za decu i mlade od 7 do 16 godina koji će skijanje na rolerima demonstrirati kroz Kolarčevu ulicu. Za dobru zabavu, atrakciju, odlične ritmove i atmosferu pobrinuće se Zabavna zona na bini na Trgu. Takmičenje najboljih plesnih klubova iz Srbije Belgrade Dance Fusion 2 predstavlja najtrofejnije plesače i šampione u plesnim stilovima kao što su salsa, akrobatika, hip hop, brejk dens, disko, kapuera, strit dens i mnogi drugi.