Апартмански смештај са кућним љубимцима

Љубав између људи и животиња у центру Београда

Четвртак 26. апр 2018.

cover image

Путовање са кућним љубимцем је посебно задовољство. Без раздвајања од најбољег пријатеља и организације око потреба олакшавају и улепшавају авантуру. Не морате да бирате - или центар града или зоне у којима и животиње имају своје место, сада је све на једном месту.

Често се поставља питање да ли се додатно наплаћује боравак љубимца у апартманима. Одговор је не. Нема додатних трошкова за боравак љубимца, а ни бројних мера опреза. Добродошли су сви. Следећа дилема је шта радити са псом у центру града. Паркови у Београду су отворени за животиње али морате да водите рачуна о њима. Увек носите кесицу са собом и покупите све што ваш пас остави у парку. Већина ресторана и барова је "pet friendly" тако да су све дилеме решене.

Апартмани у центру града су популарни међу туристима и пословним путницима, првенствено због близине важних објеката и градске забаве. Да не пропустите ниједну атрактивну локацију, а опет будете са вољеном животињом, можете да се пријавите у апартману Maya apartments. Просторне собе без вишка намештаја и модеран ентеријер ће се допасти и вашој верној пратњи.


Ако желите смештај у центру али ипак мало удаљен од Кнез Михаилове и прометних места, онда се спустите до Дорћола и Picasso Lux апартмана. Улица Страхињића Бана је "крцата" познатим гастрономским локалима, а на пар минута шетње је Калемегдан. Будите сигурни да ћете и ви и љубимац спавати као у рају након шетње чувеним парком. Посебно у овом апартману који има чак четири звездице.

Упознавање Врачара у пратњи љубимца има посебан шарм. Веће и мање зелене површине, романтичне улице и скривени барови су све оно што можете да посетите након одласка у Храм Светог Саве и друге "must see" знаменитости. Апартман Тесла 1 је лоциран баш на правом месту. Булевар краља Александра и парк Ташмајдан су веома близу као и многе централне атракције у овом делу града. Просторан и осветљен апартман је дизајниран у ведрим бојама, опремљен модерним материјалима и има све што вам је потребно за право уживање на београдски начин.