Apartmanski smeštaj sa kućnim ljubimcima

Ljubav između ljudi i životinja u centru Beograda

Četvrtak 26. apr 2018.

cover image

Putovanje sa kućnim ljubimcem je posebno zadovoljstvo. Bez razdvajanja od najboljeg prijatelja i organizacije oko potreba olakšavaju i ulepšavaju avanturu. Ne morate da birate - ili centar grada ili zone u kojima i životinje imaju svoje mesto, sada je sve na jednom mestu.

Često se postavlja pitanje da li se dodatno naplaćuje boravak ljubimca u apartmanima. Odgovor je ne. Nema dodatnih troškova za boravak ljubimca, a ni brojnih mera opreza. Dobrodošli su svi. Sledeća dilema je šta raditi sa psom u centru grada. Parkovi u Beogradu su otvoreni za životinje ali morate da vodite računa o njima. Uvek nosite kesicu sa sobom i pokupite sve što vaš pas ostavi u parku. Većina restorana i barova je "pet friendly" tako da su sve dileme rešene.

Apartmani u centru grada su popularni među turistima i poslovnim putnicima, prvenstveno zbog blizine važnih objekata i gradske zabave. Da ne propustite nijednu atraktivnu lokaciju, a opet budete sa voljenom životinjom, možete da se prijavite u apartmanu Maya apartments. Prostorne sobe bez viška nameštaja i moderan enterijer će se dopasti i vašoj vernoj pratnji.


Ako želite smeštaj u centru ali ipak malo udaljen od Knez Mihailove i prometnih mesta, onda se spustite do Dorćola i Picasso Lux apartmana. Ulica Strahinjića Bana je "krcata" poznatim gastronomskim lokalima, a na par minuta šetnje je Kalemegdan. Budite sigurni da ćete i vi i ljubimac spavati kao u raju nakon šetnje čuvenim parkom. Posebno u ovom apartmanu koji ima čak četiri zvezdice.

Upoznavanje Vračara u pratnji ljubimca ima poseban šarm. Veće i manje zelene površine, romantične ulice i skriveni barovi su sve ono što možete da posetite nakon odlaska u Hram Svetog Save i druge "must see" znamenitosti. Apartman Tesla 1 je lociran baš na pravom mestu. Bulevar kralja Aleksandra i park Tašmajdan su veoma blizu kao i mnoge centralne atrakcije u ovom delu grada. Prostoran i osvetljen apartman je dizajniran u vedrim bojama, opremljen modernim materijalima i ima sve što vam je potrebno za pravo uživanje na beogradski način.